Bijzondere gebeurtenissen bij brandweerposten De Ronde Venen

Bijzondere gebeurtenissen bij brandweerposten De Ronde Venen

Tijdens de gezamenlijke jaarlijkse brandweeravond van de VRU brandweerposten Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis zijn vrijwilligers door de burgemeester en postcommandanten gehuldigd. Er was bijzondere aandacht voor diploma´s en jubilarissen. Gezamenlijk werd er teruggeblikt en vooruitgekeken. En niet te vergeten de mogelijkheid om nu 24 uur per dag de kazernes ‘in te lopen’.
Bijzondere incidenten van vrijwilligerspostenNa een welkomstwoord door de postcommandanten van de vier brandweerposten werd er teruggeblikt op het afgelopen jaar. De vier brandweerposten zijn in 2012 337 keer uitgerukt, waarbij ze bij grotere incidenten met meerdere voertuigen en posten uitrukte. De vier posten zijn zogenaamde vrijwilligersposten. …