[FOTO’S] Stroomstoring Waverveen en Mijdrecht door brand in transformatorhuisje Waverveensepad

[FOTO’S] Stroomstoring Waverveen en Mijdrecht door brand in transformatorhuisje Waverveensepad

De Ronde Venen – In Mijdrecht en Waverveen is de stroom uitgevallen na een brand in een transformatorhuisje. De brand ontstond rond 13.20 uur en omwonenden hebben een harde knal gehoord.Ongeveer 1200 honderd huishoudens zitten zonder. In Mijdrecht gaat het in ieder om de wijk Molenland, meldt netbeheerder Stedin. De brand in het transformatorhuisje aan het Waverveensepad ontstond tijdens het vervangen van kabels. Rond 14.45 kon de brandweer pas beginnen met blussen omdat Joulz en Stedin de stroom van het huisje hadden.Rond 15.04 uur had iedereen weer stroom volgens een woordvoerder van Stedin.Foto’s: Peter Bakker (A-side media)