PLS RT – Informatieavonden over voorkomen van inbraak in woning in De Ronde Venen

PLS RT – Informatieavonden over voorkomen van inbraak in woning in De Ronde Venen

De gemeente De Ronde Venen en de politie organiseren de komende weken bijeenkomsten in Mijdrecht, Abcoude, Wilnis en Vinkeveen die in het teken staan van het voorkomen van woninginbraken. Tijdens de bijeenkomsten worden praktische tips en adviezen gegeven om dit te voorkomen en laat de politie zien welke situaties voor inbrekers aantrekkelijk zijn om hun slag te slaan. De eerste inbraakpreventieavond is op 27 mei in het gemeentehuis in Mijdrecht.
Woninginbraak is een ernstig misdrijf dat een grote negatieve impact heeft op slachtoffers en hun omgeving. De politie doet er samen met haar partners, gemeente en woningcorporaties, alles aan om …